Over

Chalet Carpe Diem

Doornspijk
3 persoons
In de natuur
In het kort

Chalet Carpe Diem

Het Chalet Carpe Diem staat op het prachtige Bospark Dennenrhode in Doornspijk. Het Chalet heeft een omheinde tuin en is voorzien van gas, water, elektra, wifi en kabeltelevisie (SmartTV/Netflix). Het Chalet heeft een twee persoons slaapkamer, een persoons slaapkamer en een keuken ruim voorzien van al het nodige inventaris. In het Chalet zijn handlinnen, keukenlinnen en bedlinnen aanwezig.

verder…

Over Chalet Carpe Diem

Bospark Dennenrhode is ruim opgezet met fraaie vijverpartijen en ligt aan 500 hectare natuurgebied van het Geldersch Landschap. Dit natuurschoon biedt een oase van rust en een zee van ruimte om te wandelen en te fietsen. Vanaf het Chalet loop je binnen enkele minuten de zandverstuiving op en kan je genieten van al het natuurschoon. Aan de zandverstuiving huist zelfs een kleine privé- dierentuin met buffels en kamelen. 

Op het park zelf is een Brasserie (op dit moment tijdelijk gesloten, komt een nieuwe eigenaar) waar je heerlijk kan lunchen of dineren. Maar je kan er natuurlijk ook gewoon terecht voor een heerlijke kop koffie of thee. Op het terras mogen ook honden komen en de brasserie heeft een afhaal functie voor snacks. Op het park is een ruim buitenzwembad met kleuterbad en zonneweide. De speeltuin voor de kleintjes ligt vlak bij het zwembad. Er is een wasserette aanwezig op het park. Een warme bakker en supermarkt vind je op nog geen twee kilometer in het nabij gelegen dorp.